Set van 2 dienbladen met transparante opstandjes

SKU
L17-0009-bl
Niet op voorraad
€ 25,00
Gegevens

Dit multifuctioneel presentatiestuk bestaat uit 2 ruime dienbladen in naturel hout zodat het in elk interieur past. Door middel van 2 transparante opstandjes kan een niveauverschil van 10 cm gecreeerd worden. De onopvallende transparante opstandjes zorgen voor een zwevend effect.

Omdat de onderdelen niet aan elkaar vasthangen kan de positie van het bovenste dienblad naar eigen wens bepaald worden. Op de foto staat het bovenste dienblad centraal en iets naar achteren. Hoe minder de dienbladen overlappen, hoe meer plaats er kan gemaakt worden voor hogere geschenkjes zoals bijvoorbeeld flesjes olijfolie, een snoeppot met bedrukt snoep of een vaas met enkele bloemen.

Geen zin om met zware spullen te zeulen ? DIt hoeft ook niet, de dienbladen en opstandjes zijn licht en los van elkaar. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk mee te nemen naar de materniteit of de feestlocatie van de communie, babyborrel of andere feestgelegenheid

Wat te doen met je presentatiestuk na de feestperiode? In dit geval is je aankoop zeker niet verloren! De dienbladen kunnen gebruikt worden voor het presenteren van aperitiefhapjes of versnaperingen. Het presentatiestuk leent zich ook moeiteloos voor het uitstallen van seizoensgebonden decoratie. Een knutselwerkje van je kleine schat wordt meteen een blikvanger in huis op de transparante opstandjes.

 

1 x dienblad 60x25 cm

1 x dienblad 45x25 cm

2 x transparante opstand 10x15x10 cm

 

De decoratie op de dienbladen niet inbegrepen in dit artikel maar vind je terug op onze website.

hoog zakje onbedrukt - trendy confituurpotje met breed deksel - micca doosje met goudkarton - glitterlolly - lint - naamsticker - suikerbonen - choc-o-lait - mini marchmellow

Meer informatie
Meer informatie
materiaalhout