Houten fotohouder Memory + wit kaarsje + gravure op plank

SKU
L15-0013+L30-SD028-GR
Op voorraad
€ 21,95
Upload hier uw bestand als u kiest voor eigen lettertype/bestand/foto/kleur.

Toegestane bestandtypes: pdf, ai, png, jpeg, jpg, doc

Houten fotohouder Memory + wit kaarsje + gravure op plank is te bestellen in veelvoud van 1
Gegevens

Deze houten handgeschaafde kaarthouder wordt gelaserd met een naam of tekst naar keuze. Het witte geurkaarsje wordt ook meegeleverd.

Tip : Maak de tekst bij voorkeur niet te lang (max 4 a 5 tal regels) om het geheel leesbaar te houden. 

Zijn er specifieke opmerkingen in verband met een eigen lettertype ? Laat ons dit weten in het voorziene vakje voor opmerkingen of upload dit in bij uw bestelling, bij twijfel zullen we u zeker contacteren. 

We opteren voor handgeschaafd hout omdat dit een meer consistente textuur en een mooiere afwerking heeft dan machinaal geschaafd hout. 

Deze memory kaarthouders zijn gemaakt uit rubberwood. Rubberwood is een duurzame en sterke, hoogwaardige houtsoort met een lange levensduur. Door zijn mooie, warme teint geeft rubberwood een luxueuze uitstraling die voor meedere stijlen geschikt is. Gemaakt uit het hout van gekapte rubberbomen(*) is deze milieuvriendelijke houtsoort daarenboven eenvoudig te bewerken wat resulteert in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

(*) Omdat rubberbomen na de leeftijd van 25 jaar geen rubber meer produceren, worden ze gekapt en vervangen door jongere bomen. De houten stammen worden vervolgens gebruikt om rubberwood meubelen en accessoires te maken.

Materiaal plankje : Handgeschaafd rubberwood

Afmeting plankje : LxBxH: 21 x 9 x 2.2 cm

Meer informatie
Meer informatie
KleurBruin
materiaalhout