Houten fotohouder Memory - 21x9x2,2 cm

SKU
L15-0013-bl
Op voorraad
€ 10,95
Houten fotohouder Memory - 21x9x2,2 cm is te bestellen in veelvoud van 1
Gegevens

Deze houten handgeschaafde kaarthouder is de ideale basis voor het presenteren van een foto samen met een vaasje, parfumflesje of kaarsje naar keuze die je in de ronde uitsparing kan plaatsen. De ronde uitsparing heeft een diameter van 54 mm en is geschikt voor de meeste kleine vaasjes, kaarsjes en flesjes uit ons assortiment.

We opteren voor handgeschaafd hout omdat dit een meer consistente textuur en een mooiere afwerking heeft dan machinaal geschaafd hout. 

Deze memory kaarthouders zijn gemaakt uit rubberwood. Rubberwood is een duurzame en sterke, hoogwaardige houtsoort met een lange levensduur. Door zijn mooie, warme teint geeft rubberwood een luxueuze uitstraling die voor meedere stijlen geschikt is. Gemaakt uit het hout van gekapte rubberbomen(*) is deze milieuvriendelijke houtsoort daarenboven eenvoudig te bewerken wat resulteert in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

(*) Omdat rubberbomen na de leeftijd van 25 jaar geen rubber meer produceren, worden ze gekapt en vervangen door jongere bomen. De houten stammen worden vervolgens gebruikt om rubberwood meubelen en accessoires te maken.

Materiaal : Handgeschaafd rubberwood

Afmeting LxBxH: 21 x 9 x 2.2 cm

Kaarsje en kaart zijn niet inbegrepen in dit artikel ! 

Meer informatie
Meer informatie
KleurBruin
materiaalhout