Set van rotan 2 schalen + plexi voet

SKU
L32-11159
Op voorraad
€ 97,75
Set van rotan 2 schalen + plexi voet is te bestellen in veelvoud van 1
Gegevens

Duurzaam én trendy, rotan is weer helemaal terug ! De natuurlijke uitstraling van deze ongekend populaire woontrend haalt gezellige zuiderse charme binnen in je interieur.

Deze set van 2 ronde rotan presentatieschalen is geknipt om die extra gezelligheid te geven aan elke presentatie. Ga voor een duurzaam design en creëer moeiteloos een waanzinnig mooi en stijlvol resultaat ! De eenvoud en zachte kleur van deze dienbladen leent zich perfect voor eender welke kleurcombinatie van stylish wit naar natuurlijke terracotta tinten, hippe metallic kleuren tot diepe en donkere kleurcontrasten.

De hoogte van de opstaande rand is 4 cm zodat de geschenkjes mooi zichtbaar blijven ! De bodem van de schalen is vlak zodat doosjes, flesjes, etc in de schalen mooi rechtop blijfven staan.

De combinatie van een medium en large schaal zorgt voor een ruim presentatie oppervlak.

Materiaal :  ROTAN is afkomstig van de rotanpalm en combineert kracht, stevigheid en natuurlijke souplesse. Rotan is uiterst geschikt voor het maken van woonaccessoires en meubelen, niet te verwarren dus met riet, ook duurzaam maar minder geschikt voor woonaccessoires.

Afmetingen

  • Grote schaal : diameter 40 cm – hoogte 4 cm
  • Medium schaal : diamter 30 cm – hoogte 4 cm
  • Plexi voet om een niveau verschil te creëren wordt meegeleverd
Meer informatie
Meer informatie
KleurBruin
materiaalrotan bamboe zeegras