Grote bewaardoos rechthoek wit met gepersonaliseerd deksel en rand

SKU
L04-BL228-FC2
Op voorraad
€ 26,95
Upload hier uw bestand als u kiest voor eigen lettertype/bestand/foto/kleur.

Toegestane bestandtypes: pdf, jpeg, ai, jpg, psd

Upload hier uw bestand als u kiest voor eigen lettertype/bestand/foto/kleur.

Toegestane bestandtypes: pdf, jpeg, ai, jpg, psd

Grote bewaardoos rechthoek wit met gepersonaliseerd deksel en rand is te bestellen in veelvoud van 1
Gegevens

Deze elegante witte gepersonaliseerde bewaardoos is niet zomaar een bewaardoos, het is een unieke manier om je meest dierbare herinneringen in en op te bewaren. Of het nu gaat om een trouwfoto, een gezinsportret of een snapshot van een bijzonder moment, deze gepersonaliseerde bewaardoos dient als tastbare herinnering aan de belangrijkste momenten in het leven.

Het is een orginineel en blijvend cadeau voor familie,  vrienden of collega's op verjaardagen, jubilea of andere speciale gelegenheden waarbij je je waardering en liefde wilt tonen.

De ruime afmeting van deze doos biedt voldoende opbergruimte voor diverse kostbare items, zoals foto's, brieven, sieraden of kleine aandenkens. Of vul ze gewoon met lekkere snoepjes, chocolade artikelen of wat dacht je vanzelfgemaakte cupcakes?

Upload een door jou gekozen foto voor het deksel en wij passen deze aan het formaat van het deksel aan. Voor de rand kan je ofwel een ontwerp uploaden of het eenvoudig aan ons overlaten. Wij ontwerpen dan een rand met jouw tekst op een bijpassende achtergrondkleur.

Tip : upload een foto van goede kwaliteit en bij voorkeur rechthoekig formaat. Bij twijfel zullen we je sowieso contacteren.

Afmetingen: 195 x 153 x 65 mm (lxbxh)

Afmeting rand : 682 x 46 mm (omwikkeling x h)

Meer informatie
Meer informatie
KleurWit
vorm doosjerechthoek
materiaalmetaal
typerechthoek