Naam in hout - 7-8 letters

SKU
L15-0109-GR
Op voorraad
€ 26,00

Maximaal 8 tekens

Naam in hout - 7-8 letters is te bestellen in veelvoud van 1
Gegevens

Namen in hout zijn dé hedendaagse stijl van personaliseren. De variaties zijn eindeloos! Zo geeft een flowerhoop met naam of een naam op een voetje net dat tikkeltje meer cachet aan de presentatie van de geschenkjes.

Gebruik de naam als wanddecoratie, aan de muur, kast of bedje voor een persoonlijke creatieve afwerking van het interieur van de kamer.

Belangrijke opmerkingen

- bij gebruik van een gebonden, geschreven lettertype hangen de letters mooi aan elkaar. Liever losse letters zodat alles bij elkaar past? dan lossen we dit op door een extra balkje onder de naam te laseren.

- houten namen kunnen rechtstaan in een houten voetje, voor houten namen die aan een decoratie of wand bevestigd worden is dit niet nodig

- namen met de letters f, g, j, p, q en y die moeten rechtstaan. Ook hiervoor zijn oplossingen! We bezorgen jullie graag de mogelijkheden en gaan pas over naar productie na jullie akkoord.

- de namen worden standaard 10-12 cm hoog gemaakt afhankelijk van het lettertype. In dit artikel is een opmerkingsvakje voorzien waar mogelijke hoogte of breedte beperkingen kunnen aangegeven worden zodat we hier rekening mee kunnen houden.